Een aangepast domein kopen

De site die u op Google Mijn Bedrijf heeft gemaakt, wordt gratis gehost door Google. Uw website krijgt de naam die u kiest met een 'business.site'-webadres, bijvoorbeeld 'mijnbedrijfsnaam.business.site'.

Als u een aangepast domein wilt, bijvoorbeeld 'uwbedrijfsnaam.com', kunt u een aangepaste domeinnaam zoeken en aanschaffen bij Google Domains.

Als u een aangepast domein wilt kopen voor uw Google Mijn Bedrijf-website, publiceert u uw site en klikt u op 'Domein kopen' wanneer u daarom wordt gevraagd (of vanuit het menu Instellingen in uw account). U kunt dan naar domeinnamen zoeken en een domeinnaam aanschaffen. Wij verbinden uw website automatisch met uw domeinnaam. Meer informatie over de domeinservice van Google.