Oprettelse af links til kundeanmeldelser

Administrer dine anmeldelser

Du kan dele din korte webadresse med kunder fra dit Google My Business-betjeningspanel via din computer eller mobilappen. Kunderne kan anmelde og se din virksomhedsprofil via din korte webadresse.

Bemærk! Webadresser, der tidligere er oprettet via værktøjet PlaceID Lookup eller fra Google Søgning, fortsætter med at fungere, men vi anbefaler, at alle virksomheder opretter et kort navn og bruger en kort webadresse til kunderne.

Enhver virksomhed, som har gjort krav på sit korte navn i Google My Business, kan oprette en kort webadresse, hvor kunderne kan skrive en anmeldelse.  Få flere oplysninger om, hvordan du opretter et kort navn.

Del din korte webadresse til anmeldelser med dine kunder

På en computer

1. Log ind på Google My Business.
  2. Åbn det sted, som du vil administrere (hvis du har flere steder).
  3. Klik på Startside i menuen til venstre.
  4. På kortet "Få flere anmeldelser" kan du kopiere den korte webadresse for at dele den med kunder.

Mobil

1. Åbn Google My Business-appen My Business på din mobilenhed.
  2. Tryk på Kunder og så Anmeldelser.
  3. Tryk på Del Share øverst til højre.
  4. Hvis dit korte navn ikke er oprettet, bliver du bedt om at oprette et.
  5. Kopiér den korte webadresse for at dele den med kunder.

Når kunderne klikker på linket, kan de bedømme din virksomhed og skrive en anmeldelse. Få flere oplysninger om, hvordan du læser og besvarer kundeanmeldelser.

Husk! I henhold til Googles politik vedrørende anmeldelser er det ikke tilladt at opfordre kunder til at skrive anmeldelser ved at tilbyde dem incitamenter eller opstille anmeldelsesstationer i din virksomhed. Anmeldelser, der overtræder denne politik, bliver muligvis fjernet.