Rapportér feil i veibeskrivelsen til bedriften din

Hvis veibeskrivelsen til bedriften din i Google Maps er feil, kan du rapportere den til Google. Når veibeskrivelsen er nøyaktig, er det enkelt for kunder å finne bedriften din.

Sånn kan du rapportere feil i veibeskrivelser:

1. Be om veibeskrivelse på Google Maps på en datamaskin, og velg ruten med feilaktig veibeskrivelse. (Det er bare mulig å rapportere feilaktige veibeskrivelser på datamaskiner.)
    Report incorrect driving directions screenshot 1
  2. Klikk på Send tilbakemelding nede til høyre i vinduet.
  3. Klikk på flaggikonet Flag for incorrect Maps directions icon ved siden av trinnet med feil.
    Report incorrect driving directions screenshot 2
  4. Du blir bedt om å angi hva som er feil med trinnet du har merket. Velg et alternativ:
    • Veinavnet er feil
    • Kan ikke svinge fordi veien er stengt
    • Kan ikke svinge fordi veien er enveiskjørt i motsatt retning
    • Kan ikke svinge fordi veien har restriksjoner
    • Andre problemer med dette trinnet
  5. Legg eventuelt til en kommentar, og klikk deretter på Send.