Een onjuiste routebeschrijving naar uw bedrijf melden

Als een routebeschrijving naar uw bedrijf in Google Maps onjuist is, kunt u dit melden bij Google. Een correcte routebeschrijving kan klanten helpen om uw locatie te vinden.

U kunt een onjuiste routebeschrijving als volgt melden:

1. Vraag op een desktop de onjuiste routebeschrijving op in Google Maps. Selecteer de route met de onjuiste routebeschrijving. (U kunt een onjuiste routebeschrijving alleen melden vanaf een desktop.)
    Report incorrect driving directions screenshot 1
  2. Klik in de rechterbenedenhoek van het scherm op Feedback verzenden.
  3. Klik op het vlaggetje Flag for incorrect Maps directions icon naast de stap die onjuist is.
    Report incorrect driving directions screenshot 2
  4. U wordt gevraagd aan te geven wat er verkeerd is aan de stap die u heeft gemarkeerd. Selecteer een optie:
    • Wegnaam is onjuist
    • Kan niet afslaan omdat de weg is afgesloten
    • Kan niet afslaan omdat op de weg alleen eenrichtingsverkeer in de tegenovergestelde richting is toegestaan
    • Kan niet afslaan omdat er beperkingen gelden voor deze weg
    • Overige problemen met deze stap
  5. Voeg eventueel een opmerking toe. Klik vervolgens op Verzenden.