Ilmoita virheellisistä reittiohjeista yritykseesi

Jos Google Mapsissa olevat reittiohjeet yritykseesi ovat virheelliset, voit ilmoittaa niistä Googlelle. Oikeiden reittiohjeiden avulla asiakkaat löytävät helpommin perille yritykseesi.

Virheellisistä reittiohjeista ilmoittaminen:

1. Avaa Google Mapsin ajo-ohjeiden haku tietokoneella ja valitse reitti, jonka reittiohjeissa on virheitä. (Virheellisistä reittiohjeista voi ilmoittaa vain tietokoneella.)
    Report incorrect driving directions screenshot 1
  2. Klikkaa ikkunan oikeasta alakulmasta Lähetä palautetta.
  3. Klikkaa virheellisen kohdan vieressä olevaa lippukuvaketta Flag for incorrect Maps directions icon.
    Report incorrect driving directions screenshot 2
  4. Tarkenna, millainen virhe on kyseessä. Valitse vaihtoehto:
    • Tien nimi on väärä
    • Ei voi kääntyä, koska tie on suljettu
    • Ei voi kääntyä, koska tie on yksisuuntainen vastakkaiseen suuntaan
    • Ei voi kääntyä, koska tien käyttöä on rajoitettu
    • Muita ongelmia tässä kohdassa
  5. Lisää halutessasi lisähuomautus. Klikkaa Lähetä.