Rapportér forkerte rutevejledninger til din virksomhed

Hvis rutevejledninger til din virksomhed i Google Maps er forkerte, kan du rapportere dem til Google. Nøjagtige rutevejledninger hjælper kunderne med at komme frem til din placering.

Sådan rapporterer du forkerte rutevejledninger:

1. På en computer kan du anmode om rutevejledninger i Google Maps og vælge den rute, hvor rutevejledningen er forkert. Du kan kun rapportere forkerte rutevejledninger fra en computer.
    Report incorrect driving directions screenshot 1
  2. Klik på Send feedback nederst til højre i vinduet.
  3. Klik på flagikonet (Flag for incorrect Maps directions icon) ud for det trin, der er forkert.
    Report incorrect driving directions screenshot 2
  4. Du vil blive bedt om at angive, hvad der er galt med det trin, du har markeret med flag. Vælg en mulighed:
    • Vejnavnet er forkert
    • Kan ikke dreje, fordi vejen er lukket
    • Kan ikke dreje, fordi vejen er ensrettet i den modsatte retning
    • Kan ikke dreje, fordi vejen er begrænset
    • Andre problemer med dette trin
  5. Tilføj evt. en valgfri bemærkning. Klik derefter på Send.