Koppelingsverzoeken voor uw Bedrijfsprofiel beheren

Als iemand uw bedrijf of product wil promoten op Google, kan deze persoon een verzoek indienen om uw bedrijfsprofiel aan diens advertentieaccounts te koppelen. Deze persoon kan een koppeling maken met uw:

Belangrijk:

• Google Ads kan gegevens uit uw bedrijfsprofiel gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot het adres, het telefoonnummer, de openingstijden en foto's en video's van de verkoper.
  • Als u een Google Ads-account koppelt, kunnen alle Merchant Center-accounts die aan het Google Ads-account zijn gekoppeld, uw locaties bekijken.

Gebruikers van advertentieaccounts die aan uw bedrijfsprofiel zijn gekoppeld, kunnen uw bedrijven vinden en promoten. Ze kunnen uw bedrijfsinformatie niet bewerken. Een account kan worden gekoppeld aan alle locaties of aan één groep van bedrijfslocaties.

Koppelingsverzoeken bekijken

1. Log op uw computer in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik op het tabblad Gekoppelde accounts.
  3. Scroll onder Verzoeken naar de verzoeken die u wilt bekijken.
    • Het e-mailadres van de aanvrager wordt weergegeven. U kunt dit adres gebruiken als u rechtstreeks contact wilt opnemen met de aanvrager.
  4. Klik op Goedkeuren of Weigeren.

Een account ontkoppelen

Als u niet meer wilt dat iemand anders uw bedrijf promoot, kunt u het advertentieaccount ontkoppelen. Overleg met de gebruiker van het advertentieaccount voordat u het account ontkoppelt.

1. Log op uw computer in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik op het tabblad Gekoppelde accounts.
  3. Scroll onder Gekoppelde accounts naar het account dat u wilt ontkoppelen.
  4. Klik op Ontkoppelen.