Sådan administrerer du anmodninger om at tilknytte din virksomhedsprofil

Hvis andre gerne vil annoncere for din virksomhed eller dit produkt på Google, kan de anmode om at få din virksomhedsprofil knyttet til deres annonceringskonto. De kan få deres konto knyttet til følgende:

Vigtigt!

• I Google Ads bliver der muligvis brugt data fra din virksomhedsprofil, herunder, men ikke begrænset til, din virksomheds adresse, telefonnummer og åbningstider samt sælgerbilleder og -videoer.
  • Hvis du tilknytter en Google Ads-konto, kan ejere og administratorer af eventuelle Merchant Center-konti, der er knyttet til Google Ads-kontoen, se dine lokationer.

Når en persons annonceringskonto er knyttet til din virksomhedsprofil, kan vedkommende finde og annoncere for din virksomhed, men ikke redigere dine virksomhedsoplysninger. En konto kan enten knyttes til alle lokationer eller til en enkelt virksomhedsgruppe.

Gennemgå tilknytningsanmodninger

1. Log ind på Profiladministrator på din computer.
  2. Klik på fanen "Tilknyttede konti".
  3. Under Anmodninger skal du rulle ned til den anmodning, du vil gennemgå.
    • Her kan du se anmoderens mailadresse, som du kan bruge, hvis du vil kontakte vedkommende direkte.
  4. Klik på Godkend eller Afvis.

Fjern tilknytningen til en konto

Du kan fjerne tilknytningen til en annonceringskonto, så den ikke længere kan bruges til at annoncere for din virksomhed. Før du fjerner tilknytningen til en annonceringskonto, skal du kontakte den person, der opdaterer kontoen.

1. Log ind på Profiladministrator på din computer.
  2. Klik på fanen "Tilknyttede konti".
  3. Under Tilknyttede konti skal du rulle ned til den konto, du vil fjerne tilknytningen til.
  4. Klik på Fjern tilknytning.