Com es poden gestionar les sol·licituds per enllaçar un perfil d'empresa

Si algú vol anunciar els teus productes o la teva empresa a Google, pot demanar-te que enllacis el teu perfil d'empresa als seus comptes publicitaris. L'enllaçament pot ser al:

Important:

• Google Ads pot utilitzar dades del teu perfil d'empresa (incloses, entre d'altres, l'adreça postal, el número de telèfon, l'horari i les fotos i els vídeos del comerciant).
  • Important: si enllaces el compte a un compte de Google Ads, tots els comptes de Merchant Center enllaçats al compte de Google Ads podran veure les teves ubicacions.

Quan algú té enllaçat el seu compte publicitari al teu perfil d'empresa, pot cercar i anunciar les teves empreses, però no pot editar-ne la informació. Un compte es pot enllaçar a totes les ubicacions o a un sol grup d'empresa.

Revisar sol·licituds d'enllaç

1. A l'ordinador, inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Fes clic a la pestanya Comptes enllaçats.
  3. A Sol·licituds, desplaça't fins a la sol·licitud que vulguis revisar
    • i veuràs l'adreça electrònica del sol·licitant, que pots utilitzar per contactar-hi directament si ho necessites.
  4. Fes clic a Aprova o Rebutja.

Desenllaçar un compte

Pots desenllaçar un compte publicitari perquè l'empresa deixi d'anunciar-se. Abans de desenllaçar un compte publicitari, consulta-ho amb la persona encarregada d'actualitzar-lo.

1. A l'ordinador, inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Fes clic a la pestanya Comptes enllaçats.
  3. A Comptes enllaçats, desplaça't al compte que vols desenllaçar.
  4. Fes clic a Desenllaça.