Sånn kan du administrere forespørsler om tilknytning til Bedriftsprofil-kontoen din

Hvis noen vil markedsføre produktet ditt eller bedriften din på Google, kan de be om å knytte annonseringskontoene sine sammen med bedriftsprofilen din. De kan knytte kontoene sine sammen med

Viktig:

• Google Ads kan bruke data fra bedriftsprofilen din, inkludert, men ikke begrenset til, gateadressen, telefonnummeret, åpningstidene samt selgerbildene og -videoene.
  • Hvis du tilknytter en Google Ads-konto, kan brukerne i alle Merchant Center-kontoene dine som er knyttet sammen med Google Ads-kontoen, se beliggenhetene dine.

Når noen har knyttet annonseringskontoen sin sammen med bedriftsprofilen din, kan vedkommende finne og markedsføre bedriftene dine. Vedkommende kan ikke endre bedriftsinformasjonen din. En konto kan tilknyttes alle beliggenhetene eller én beliggenhetsgruppe.

Gjennomgå forespørsler om tilknytning

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil på datamaskinen.
  2. Klikk på «Tilknyttede kontoer»-fanen.
  3. Rull ned til forespørselen du vil gjennomgå, under Forespørsler.
    • Du ser e-postadressen til den som sendte forespørselen, som du kan bruke hvis du ønsker å kontakte hen.
  4. Klikk på Godkjenn eller Avslå.

Fjern tilknytningen til kontoer

Du kan fjerne tilknytningen mellom kontoen din og annonsørkontoer hvis du ikke vil at andre skal markedsføre bedriften din. Før du fjerner tilknytningen til en konto, bør du avklare dette med den som oppdaterer kontoen.

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil på datamaskinen.
  2. Klikk på «Tilknyttede kontoer»-fanen.
  3. Under Tilknyttede kontoer ruller du til kontoen du vil fjerne tilknytningen fra.
  4. Klikk på Fjern tilknytningen.