Kom i gang med Google Min bedrift

Med Google Min bedrift kan du gjøre det enklere for kundene å finne bedriften din og selv få lettet arbeidet med administrering av bedriftsinformasjon på Google – helt gratis. Vi har utarbeidet disse veiledningene for at du raskt skal få god oversikt, så du kan styrke bedriftens tilstedeværelse på nettet. Til å begynne med kan du velge den banen fremover som er rett for deg.

14-CheckGreenLearningPath

1. Registrer deg og bekreft bedriften

Finn ut hvordan du kan skape vekst i bedriften med Google Min bedrift. Du kan så registrere deg og bekrefte bedriften din på Google.

15-StarBlueLearningPath

2. Optimaliser tilstedeværelsen på nettet

Vil du ha en styrket tilstedeværelse på nettet? Finn ut hvordan du kan optimalisere bedriftsprofilen og gjøre det enklere for potensielle kunder å finne bedriften.