Aan de slag met Google-bedrijfsprofiel

Maak het klanten makkelijker om uw bedrijf te vinden en beheer kosteloos uw bedrijfsinformatie op Google via uw bedrijfsprofiel. Deze handleidingen helpen u snel op weg, zodat u de online aanwezigheid van uw bedrijf kunt verbeteren. Kies eerst de route die u wilt volgen.

14-CheckGreenLearningPath

1. Aanmelden en uw bedrijf laten verifiëren

Meer informatie over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien met uw bedrijfsprofiel. Meld u vervolgens aan en laat uw bedrijf op Google verifiëren.

15-StarBlueLearningPath

2. Uw online aanwezigheid optimaliseren

Klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Lees meer informatie over hoe u uw bedrijfsprofiel optimaliseert en ervoor zorgt dat meer potentiële klanten uw bedrijf weten te vinden.

Tip: Wilt u persoonlijke begeleiding en aanbevelingen om het maximale uit uw profiel te halen, dan kunt u een afspraak maken met een adviseur voor kleine bedrijven.