Kom i gang med Google Min bedrift

Gjør det enklere for kundene å finne bedriften din, og administrer bedriftsinformasjonen din på Google med Google Min bedrift – helt gratis. Med disse veiledningene kommer du raskt i gang, slik at du kan gjøre tilstedeværelsen din på nettet enda bedre. Velg alternativet nedenfor som passer best for deg.

14-CheckGreenLearningPath

1. Registrer deg, og bekreft bedriften din

Finn ut hvordan Google Min bedrift kan bidra til vekst i virksomheten. Deretter kan du registrere deg og bekrefte bedriften din på Google.

15-StarBlueLearningPath

2. Optimaliser tilstedeværelsen din på nettet

Er du klar for å styrke tilstedeværelsen din på nettet? Finn ut hvordan du optimaliserer oppføringen din og gjør det enklere for potensielle kunder å finne deg.