Kom godt i gang med Google My Business

Med Google My Business kan du administrere dine virksomhedsoplysninger på Google helt gratis og samtidig gøre det lettere for kunderne at finde frem til din virksomhed. Formålet med disse vejledninger er at sikre, at du hurtigt får styr på det grundlæggende, så du kan forbedre din virksomheds onlineprofil. Du kan komme i gang med det samme ved at vælge det relevante trin nedenfor.

14-CheckGreenLearningPath

1. Tilmeld dig, og bekræft din virksomhed

Find ud af, hvordan Google My Business kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed. Derefter kan du tilmelde dig og bekræfte din virksomhed på Google.

15-StarBlueLearningPath

2. Optimer din onlineprofil

Er du klar til at forbedre din onlineprofil? Find ud af, hvordan du kan optimere din virksomhedsfortegnelse, så flere potentielle kunder finder frem til din virksomhed.