Kom igång med Google Företagsprofil

Hjälp kunder att hitta ditt företag och hantera din företagsinformation på Google utan kostnad med Företagsprofil. Vår avsikt med de här guiderna är att hjälpa dig att snabbt komma igång så att du kan förbättra ditt företags närvaro online. Börja med att välja den väg som passar dig.

14-CheckGreenLearningPath

1. Registrera dig och verifiera ditt företag.

Läs om hur Företagsprofil kan hjälpa ditt företag att växa. Registrera dig sedan och verifiera ditt företag på Google.

15-StarBlueLearningPath

2. Optimera din onlinenärvaro

Är du redo att ta din närvaro på nätet till nästa nivå? Läs om hur du optimerar din företagsprofil och hjälper fler potentiella kunder att hitta dig.

Tips! Överväg att boka ett möte med Small Business Advisors om du vill få personlig hjälp och anpassade rekommendationer för hur du får ut det mesta av din profil.