Näin pääset alkuun Google-yritysprofiilin käytössä

Yritysprofiilin avulla voit auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi ja ylläpitää yritystietojasi Googlessa maksutta. Näiden oppaiden tarkoitus on auttaa sinut nopeasti alkuun, jotta voit parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä. Aloita valitsemalla sinulle sopiva vaihtoehto.

14-CheckGreenLearningPath

1. Palveluun rekisteröityminen ja yrityksen vahvistaminen

Lue lisää siitä, miten voit kasvattaa liiketoimintaasi Yritysprofiilin avulla. Rekisteröidy sen jälkeen palveluun ja todenna yrityksesi Googlessa.

15-StarBlueLearningPath

2. Verkkonäkyvyyden optimointi

Oletko valmis viemään verkkonäkyvyytesi seuraavalle tasolle? Katso ohjeet Yritysprofiilin optimointiin ja auta uusia potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksesi.

Vinkki: Jos haluat saada henkilökohtaista opastusta ja räätälöityjä suosituksia siitä, miten saat suurimman mahdollisen hyödyn profiilistasi, varaa aika tapaamiseen pienyritysneuvojan kanssa.