Mantenir actualitzada la informació d'empresa

Quan la informació de la teva empresa està verificada a Google, pots mantenir actualitzada la presència en línia de l'empresa amb informació precisa i actual.

Si encara has de reclamar i verificar el teu perfil d'empresa, comença registrant-te i verificant-lo.

Actualitzar la informació d'empresa

Quan la informació sobre la teva empresa canviï, pots actualitzar-ne el perfil. Si l'actualitzes regularment, podrem compartir la informació més precisa possible amb els teus clients potencials. En alguns casos, pot ser que no acceptem determinats canvis si considerem que no són precisos. Obtén informació sobre com pots editar la informació d'empresa.

Afegir propietaris i gestors per compartir la responsabilitat

Com ja saps, gestionar una empresa suposa molta feina i potser no tens temps per dedicar-te a mantenir la teva presència en línia tan actualitzada com voldries. Els propietaris i els gestors et poden ajudar.

Per delegar la responsabilitat a altres membres del teu personal, afegeix propietaris i gestors al teu perfil d'empresa. Pots mantenir la propietat de la pàgina encara que afegeixis altres propietaris i gestors.

Conèixer els dos tipus d'usuaris d'un perfil d'empresa

Propietaris

Els propietaris del perfil d'empresa tenen el conjunt més ampli de privilegis i d'accés. Poden fer canvis administratius d'alt nivell, com ara els següents:

• Afegir altres propietaris i gestors.
  • Suprimir el perfil del seu compte.

Gestors

Un gestor pot fer la majoria de coses que fa un propietari, com ara:

Pots convertir en gestor del perfil un membre de confiança del personal perquè t'ajudi a mantenir actualitzada la informació i la presència a Internet.

Assignar propietaris i gestors

Els propietaris de perfils poden convidar usuaris a ser-ne propietaris i gestors. Els convidats tenen l'opció d'acceptar la invitació i convertir-se immediatament en propietaris o gestors del perfil. Obtén informació sobre com pots assignar propietaris i gestors.

Quan un usuari accepta una invitació, els propietaris del perfil reben una notificació per correu electrònic. Tots els usuaris del compte poden veure els noms i les adreces electròniques que figuren a la pàgina assignada.