Bruk Google My Business API

Google My Business Application Programming Interface (API) er utformet for utviklere som representerer større bedrifter og tredjeparter med teknisk kompetanse. Utviklere som ønsker å skrive programmer der de behandler data fra Google Min bedrift, bør vurdere å registrere seg for Google My Business API.

Ved hjelp av Google My Business API kan utviklere lage programmer der informasjon om bedriftsbeliggenhetene deres hentes direkte fra Google Min bedrift-tjeneren. Med slike programmer kan kjeder og tredjeparter mer effektivt administrere store eller komplekse Google Min bedrift-kontoer.

Slik kan du bruke API-et

Effektiv bruk av Google My Business API krever teknisk innsikt og kjennskap til koding. Med dette API-et kan du administrere mange beliggenheter og blant annet gjøre følgende:

• endre informasjon om beliggenheter
  • lese og svare på anmeldelser og spørsmål og svar fra kunder
  • oppdatere menydetaljer som bilder, beskrivelser og priser
  • se statistikk for beliggenheter
  • abonnere på pushvarslinger for nye anmeldelser fra kunder
  • opprette og oppdatere innlegg
  • legge til bilder og se bilder og videoer til kunder
  • angi ytterligere attributter for steder (f.eks fasiliteter på et hotell eller nettadressen til menyen for en restaurant)
  • invitere og fjerne administratorer
  • administrere bedrifter med tjenesteområder
  • bekrefte tredjepartsplattformer
  • finne ut om beliggenheter allerede eksisterer, og om de er gjort krav på
  • opprette brukergrupper og beliggenhetsgrupper