Bruk Google My Business API

Kjent problem: Oppdatering av hotellattributter fungerer verken via Google My Business API eller ved opplasting av regneark. Finn ut mer.

Google My Business Application Programming Interface (API) er utformet for utviklere som representerer større bedrifter og tredjeparter med teknisk kompetanse. Utviklere som ønsker å skrive programmer der de behandler data fra Google Min bedrift, bør vurdere å registrere seg for Google My Business API.

Ved hjelp av Google My Business API kan utviklere lage programmer der informasjon om bedriftsbeliggenhetene deres hentes direkte fra Google Min bedrift-tjeneren. Med slike programmer kan kjeder og tredjeparter mer effektivt administrere store eller komplekse Google Min bedrift-kontoer.

Slik kan du bruke API-et

Effektiv bruk av Google My Business API krever teknisk innsikt og kjennskap til koding. Med dette API-et kan du administrere mange beliggenheter og blant annet gjøre følgende:

• endre informasjon om beliggenheter
  • lese og svare på anmeldelser og spørsmål og svar fra kunder
  • oppdatere menydetaljer som bilder, beskrivelser og priser
  • se statistikk for beliggenheter
  • abonnere på pushvarslinger for nye anmeldelser fra kunder
  • opprette og oppdatere innlegg
  • legge til bilder og se bilder og videoer til kunder
  • invitere og fjerne administratorer
  • administrere bedrifter med tjenesteområder
  • bekrefte tredjepartsplattformer
  • finne ut om beliggenheter allerede eksisterer, og om de er gjort krav på
  • opprette brukergrupper og beliggenhetsgrupper