Utilitzar l'API de Perfil d'empresa

Problema conegut: no pots actualitzar els atributs de l'hotel penjant fulls de càlcul. Per actualitzar els atributs de l'hotel, fes servir l'API i el tauler. Obtén més informació sobre l'API de Perfil d'empresa.

La interfície de programació d'aplicacions (API) de Perfil d'empresa s'ha dissenyat per a desenvolupadors que representen grans empreses i tercers experts de les tecnologies. Els desenvolupadors que vulguin dissenyar aplicacions per gestionar les dades de Perfil d'empresa haurien de registrar-se a l'API de Perfil d'empresa.

L'API de Perfil d'empresa permet als desenvolupadors crear aplicacions que interaccionin directament amb la informació sobre la ubicació de les seves empreses al servidor de Perfil d'empresa. Amb aquestes aplicacions, les cadenes i els tercers poden gestionar millor els comptes de Perfil d'empresa més grans o complexos.

Com s'utilitza l'API

Per utilitzar l'API de Perfil d'empresa de manera eficient cal tenir coneixements tècnics i de programació. Amb l'API pots gestionar les ubicacions a gran escala amb accions com les següents:

• Editar informació sobre la ubicació.
  • Llegir ressenyes i preguntes dels clients i respondre-hi.
  • Actualitzar detalls dels menús com ara les fotos, les descripcions i els preus.
  • Veure estadístiques sobre les ubicacions.
  • Subscriure't a les notificacions automàtiques de ressenyes noves dels clients.
  • Crear i actualitzar publicacions.
  • Afegir fotos i veure fotos i vídeos fets pels clients.
  • Convidar i suprimir gestors.
  • Gestionar empreses de serveis a domicili.
  • Dur a terme verificacions en plataformes de tercers.
  • Determinar si una ubicació ja existeix i s'ha reclamat.
  • Crear grups d'usuaris i grups d'ubicacions.

Articles relacionats