Företagsinformationen i din företagsprofil

När användarna söker efter ett företag på Google kan de se information om företaget i en ruta som visas i sökresultaten. Informationen i rutan, det vill säga företagsprofilen, kan hjälpa kunderna att upptäcka och kontakta företaget.

Dandelion Chocolate Knowledge Panel

För vissa företagskategorier visar företagsprofilen information som är unik för den aktuella typen av verksamhet. Företagsuppgifter för hotell visar till exempel vilka bekvämligheter som erbjuds på hotellet, som Wi-Fi eller pool. (Hotell kan redigera vissa attribut i sin företagsprofil.) För restauranger kan användare se förslag på platser och en siffra som anger hur sannolikt det är att en plats stämmer in på deras intressen och preferenser (Din matchning). När du verifierar ditt företag kan din företagsprofil se annorlunda ut, och du kanske ser andra tillgängliga funktioner.

Hur kan mitt företag visas i en sökning?

Huruvida ett företags information visas i en sökning eller inte avgörs av olika faktorer. Relevans, avstånd och företagets prominens bidrar alla till företagets placering i de lokala sökresultaten. Verifiering av ett företag garanterar inte att det visas i sökningar.

Du kan inte begära eller betala för en bättre rankning på Google Sök eller Maps. Vi avslöjar inga detaljer om sökalgoritmen, eftersom rankningssystemet ska vara så rättvist som möjligt för alla. Läs mer om rankningar i lokala sökresultat.