Bedriftsinformasjonen i bedriftsprofilen din

Når noen søker etter en bedrift på Google, kan de få se informasjon om bedriften i et felt som vises i søkeresultatene. Dette feltet, som vi kaller bedriftsprofilen, inneholder informasjon om bedriften din, deriblant kontaktinformasjon.

Dandelion Chocolate Knowledge Panel

I enkelte bedriftskategorier kan bedriftsprofilen ha informasjon som er unik for den aktuelle bedriftstypen. I hotelloppføringer finner du for eksempel informasjon om fasilitetene til det aktuelle hotellet, som Wi-Fi eller svømmebasseng. (Hoteller kan endre visse attributter i bedriftsprofilen.) For restauranter kan brukere se forslag til steder og et tall som indikerer hvor godt det aktuelle stedet matcher interessene og preferansene deres (kalles også «din match»). Når du bekrefter bedriften din, kan det hende at bedriftsprofilen din blir seende litt annerledes ut, og du kan få tilgang til andre funksjoner.

Hvordan kan jeg få bedriften min vist i søk?

Hvorvidt informasjonen om en bedrift vises i søk, bestemmes av en rekke faktorer. Både relevans, avstand og anseelse påvirker plasseringen av en bedrift i de lokale søkeresultatene. Selv om du bekrefter bedriften, er det ikke gitt at den vises i søk.

Du kan ikke be om eller betale for bedre rangering på Google Søk eller Maps. Vi holder detaljene om søkealgoritmen konfidensielle, slik at rangeringssystemet blir så rettferdig som mulig for alle. Finn ut mer om rangering i lokale søkeresultater