Uw bedrijfsinformatie in uw Bedrijfsprofiel

Als mensen een bedrijf zoeken op Google, kunnen ze informatie over dat bedrijf te zien krijgen in een vak dat wordt weergegeven in de zoekresultaten. Aan de hand van de informatie in het vak (het Bedrijfsprofiel) kunnen klanten uw bedrijf vinden en contact met u opnemen.

Dandelion Chocolate Knowledge Panel

Voor sommige bedrijfscategorieën bevat het Bedrijfsprofiel misschien informatie die uniek is voor dat type bedrijf. In hotelvermeldingen bijvoorbeeld worden de voorzieningen van het hotel getoond, zoals wifi of een zwembad. (Hotels kunnen bepaalde kenmerken bewerken in het Bedrijfsprofiel.) Voor restaurants kunnen gebruikers suggesties voor plaatsen zien, evenals een cijfer dat aangeeft in hoeverre een plaats overeenkomt met hun interesses en voorkeuren (ofwel Je match). Als u uw bedrijf verifieert, kan uw Bedrijfsprofiel er anders uitzien en ziet u misschien ook andere beschikbare functies.

Hoe kan mijn bedrijf worden weergegeven in de zoekresultaten?

Of de gegevens van een bedrijf worden weergegeven in de zoekresultaten of niet, is afhankelijk van verschillende factoren. Relevantie, afstand en de bekendheid van het bedrijf dragen allemaal bij aan de positie van het bedrijf in lokale zoekresultaten. Als een bedrijf wordt geverifieerd, biedt dit geen garanties dat het bedrijf wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Het is niet mogelijk een betere positie op Google Zoeken of Maps aan te vragen of te kopen. De details van het zoekalgoritme zijn vertrouwelijk om het positiesysteem zo eerlijk mogelijk te maken voor iedereen. Meer informatie over posities in lokale resultaten