Dine virksomhedsoplysninger på din virksomhedsprofil

Når folk søger efter en virksomhed på Google, kan de se oplysninger om den pågældende virksomhed i en kasse, der vises i søgeresultaterne. Oplysningerne i dette felt, som kaldes virksomhedsprofilen, kan gøre det lettere for potentielle kunder at finde og kontakte din virksomhed.

Dandelion Chocolate Knowledge Panel

For nogle virksomhedskategoriers vedkommende kan der på virksomhedsprofilen vises oplysninger, som er unikke for den pågældende virksomhedstype. Eksempelvis kan der på en virksomhedsprofil for et hotel blive vist faciliteter, som hotellet tilbyder, f.eks. Wi-Fi-tjeneste eller swimmingpool. Nogle attributter kan redigeres på virksomhedsprofilen for hotellet. Når det gælder restauranter, kan brugerne muligvis få vist forslag til steder, de kan vælge at besøge, og et tal, som angiver, hvor stor sandsynlighed der er for, at et sted matcher den aktuelle brugers interesser og præferencer ("Dit match"). Når du bekræfter din virksomhed, kan virksomhedsprofilen se anderledes ud, og der vises muligvis andre tilgængelige funktioner.

Hvordan få du din virksomhed vist på Søgning?

Det afhænger af en række faktorer, om en virksomheds oplysninger vises i søgeresultater eller ej. Virksomhedens relevans, afstand og udbredelse er alle faktorer, der bidrager til dens placering i lokale søgeresultater. Bekræftelse af en virksomhed er ikke nogen garanti for, at den bliver vist på Søgning.

Det er ikke muligt at anmode om eller betale for at opnå en bedre rangering på Google Søgning eller i Maps. Vi vil gerne sikre, at rangeringssystemet er så retfærdigt som muligt for alle, og oplysninger om, hvordan søgealgoritmen fungerer, holdes derfor fortrolige. Få flere oplysninger om rangering i lokale resultater