Een locatie opnieuw openen

U kunt een locatie die is gemarkeerd als permanent of tijdelijk gesloten, gemakkelijk opnieuw openen .

Tip: Als uw bedrijf in het kader van een locatie- of naamswijziging als 'Permanent gesloten' is gemarkeerd, moet u het bedrijfsprofiel niet opnieuw openen. Maak in plaats daarvan een nieuw profiel.

Als u slechts één bedrijfsprofiel heeft

1. Log via uw computer in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Informatie.
  3. Klik onder 'Dit profiel opnieuw openen of verwijderen' op Deze vermelding opnieuw openen.

Het profiel wordt niet meer gemarkeerd als 'Permanent gesloten' op Google Maps en Google Zoeken.

Als u meerdere profielen heeft

1. Log via uw computer in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Selecteer in de lijst met locaties de locaties die u opnieuw wilt openen.
  3. Klik op de werkbalk bovenaan de pagina op Acties en dan Openen.
  4. Klik op Meer Meer en dan Markeren als geopend.
  5. Klik op Markeren als geopend in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.

De locaties worden niet langer als 'Permanent gesloten' weergegeven op Google Maps en Google Zoeken.

Locaties gemeld als geopend

U ziet mogelijk 'Gemeld als geopend' als Google updates heeft ontvangen waarin wordt aangegeven dat een locatie die eerder was gemarkeerd als 'Permanent gesloten', nu is geopend.

1. Klik in de melding op Gemeld als geopend en dan Bevestigen als geopend.
  2. Klik op Controleren om de status te bevestigen.

Tip: Neem contact op met support om uw bedrijfsprofiel opnieuw te openen wanneer het bedrijf ten onrechte is gemarkeerd als 'Permanent gesloten (locatie verplaatst)'.

Wijzigingen in openingstijden leiden tot updates in uw bedrijfsprofiel

Zodra u uw openingstijden heeft geüpdatet of uw bedrijf weer heeft geopend, zien klanten die uw bedrijfsprofiel bezoeken een bericht waarin uw recente update wordt bevestigd. De update maakt ook een post waarin wordt bevestigd dat u de openingstijden heeft gewijzigd. Dit bericht wordt op het tabblad 'Updates' van uw profiel op mobiele apparaten weergegeven. U kunt het bericht bewerken om meer informatie te geven over uw geüpdatete openingstijden. Als u het bericht over de update van uw openingstijden en de post wilt verwijderen, verwijder dan de betreffende post uit Google Mijn Bedrijf.