Sådan angiver du særlige åbningstider

Administrer din virksomhed

Hvis din virksomheds åbningstider ændres i en kort periode, f.eks. i forbindelse med en særlig begivenhed, kan du angive særlige åbningstider, så du ikke behøver at ændre de almindelige åbningstider.

Sådan fungerer det

Du kan angive særlige åbningstider, hvis din virksomheds åbningstider ændres midlertidigt, eller hvis virksomheden er lukket i op til seks dage i træk.

Om nødvendigt kan du angive særlige åbningstider i forbindelse med følgende:

• Helligdage
  • Særlige begivenheder
  • Andre særlige omstændigheder

Det er en god idé at bekræfte din virksomheds åbningstider på officielle helligdage, også selvom der ikke er nogen ændring i forhold til de almindelige åbningstider. På denne måde gør du det tydeligt for kunderne, at dine særlige åbningstider er korrekte.

Angiv særlige åbningstider

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan redigerer du dine særlige åbningstider:
    • Vælg Rediger profil via Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og derefter Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg fanen Åbningstider øverst på skærmen.
  4. Vælg Rediger Blyantikon/redigeringsikon ud for "Særlige åbningstider".
  5. Vælg datoen.
    • Sådan bekræfter du den foreslåede dato: Vælg Gennemgå.
    • Sådan angiver du en tilpasset dato: Vælg Tilføj en dato. Angiv derefter datoen.
    • Sådan redigerer du eksisterende datoer: Vælg den eksisterende dato.
  6. Opdater din virksomheds åbningstider.
    • Hvis din virksomhed er åben den pågældende dag: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Lukket". Angiv derefter dine åbningstider.
    • Hvis din virksomhed er lukket den pågældende dag: Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Lukket" er markeret.
    • Sådan tilføjer du flere sæt åbningstider for den aktuelle dato: Vælg Mere Mere og derefter Tilføj åbningstider. Angiv derefter åbningstiderne.
    • Sådan sletter du særlige åbningstider:
      • Hvis din virksomhed er lukket: Vælg Slet Trash ud for datoen.
      • Hvis din virksomhed er åben: Vælg Mere ved siden af åbningstiderne Mere og derefter Fjern dag Trash.
  7. Vælg Gem.
Når din virksomheds åbningstider er gemt, kan du se dem på fanen "Åbningstider" under "Virksomhedsoplysninger" eller direkte under "Rediger profil" under "Særlige åbningstider".
Angiv særlige åbningstider via et regneark
  1. Find kolonnen "Særlige åbningstider" i dit regneark til masseupload.
  2. Angiv de berørte dage og de særlige åbningstider (angiv "x", hvis der er lukket hele dagen).
    • Eksempel:
      • 24-timers-format: ÅÅÅÅ-MM-DD: TT:MM-TT:MM
      • 12-timers-format (AM/PM): ÅÅÅÅ-MM-DD: TT:MM AM-TT:MM PM
  3. Gem og importér dit regneark. Nu kan potentielle kunder på Google se, at du har særlige åbningstider de pågældende dage.

Hvis du kun vil tilføje særlige åbningstider for allerede registrerede virksomheder, kan du nøjes med at medtage kolonnerne til butikskode og særlige åbningstider på regnearket. Hvis du medtager tomme kolonner eller kolonner uden andre oplysninger end overskriften, slettes de pågældende kolonner. Hvis du tilføjer en ny virksomhed, får du en meddelelse om, at der mangler obligatoriske kolonneoverskrifter.

Tip! Adskil separate sæt åbningstider med et komma. Hvis du vil angive flere sæt åbningstider for én dag, skal du adskille sættene som to separate poster ved hjælp af et komma. Få oplysninger om, hvordan du formaterer åbningstider.

• Eksempelvis repræsenterer nedenstående åbningstiderne for en virksomhed, der holder åbent i to forskellige perioder den 26. december 2015:
    2015-11-26: x, 2015-12-25: x, 2015-12-26: 10:00-16:00, 2015-12-26: 17:00-18:00, 2016-1-1: 00:00-00:00
Angiv åbningstider, der går hen over midnat
Vigtigt! Et sæt særlige åbningstider kan maksimalt have en varighed på 24 timer.

Et sæt af særlige åbningstider må ikke overstige 24 timer. Hvis et sæt særlige åbningstider strækker sig fra før midnat én dag til efter middag dagen efter, skal du opdele åbningstiderne i flere sæt:

• Ét sæt, der slutter, når den første dag slutter (midnat)
  • Ét sæt, der starter, når den næste dag starter (midnat)

Hvis din virksomhed f.eks. er åben fra kl. 19.00 til kl. 17.00 næste dag, skal du angive åbningstiderne som følger:

• 2015-11-26: 19:00-00:00, 2015-11-27: 00:00-17:00

I dette tilfælde "tilsidesætter" de særlige åbningstider de almindelige åbningstider for næste dag. Hvis du vil bibeholde åbningstider for den næste dag, skal du medtage dem igen på din liste over særlige åbningstider, f.eks. som følger:

• 2015-11-27: 20:00-22:00

Andre driftsrelaterede ændringer

Vigtigt! Hvis de særlige åbningstider skal vises på din virksomhedsprofil, skal du angive din virksomheds åbningstider som "Åben med primære åbningstider".

• Hvornår bør du bruge flere åbningstider? Hvis din virksomhed tilbyder specifikke tjenester med forskellige åbningstider, f.eks. åbningstider for særligt udsatte eller særlige åbningstider for levering og takeaway, kan du vælge at angive flere åbningstider i stedet for særlige åbningstider.
  • Hvornår bør du markere din virksomhed som midlertidigt lukket? Hvis din virksomhed er lukket i mindst syv dage i træk eller på ubestemt tid, bør du markere den som midlertidigt lukket.