Registrer deg, og bekreft bedriften din

Bekreft bedriften din

Få hjelp med bekreftelse

Bekreft bedriftsprofilen din for å sørge for at bedriftsinformasjonen din er riktig overalt på Google.

Ved å bekrefte bedriften din kan du også sikre deg mot at andre utgir seg for å være representanter for bedriften din. Du må bekrefte bedriften din før du kan endre bedriftsinformasjonen din i Google-produkter.

Slik kan du bekrefte bedriften din:

1. Legg til eller gjør krav på bedriftsprofilen din på Google. Finn ut hvordan du kan gjøre krav på profilen din.
  2. Når du gjør krav på profilen din, kan du få tilbud om én eller flere bekreftelsesmetoder. De tilgjengelige metodene varierer, men kan omfatte SMS, e-post, telefon, postkort, videoopptak, direktesendt videochat med mer. Når informasjonen din er publisert, kan du kontrollere den i bedriftsprofilen din. Du kan finne profilen din ved å søke gjennom Finn ut hvordan du kan bekrefte via de ulike metodene.
  3. Velg ønsket metode, og følg fremgangsmåten som vises på skjermen.
  4. Vi må ofte gjennomgå bekreftelser. På grunn av disse manuelle gjennomgangene opprettholdes integriteten til alle profilene. Gjennomgangene kan ta opptil sju virkedager.
    • Når bedriften din blir bekreftet, blir du varslet om dette.
    • Hvis vi ikke kan bekrefte bedriften din via den første metoden, vises «Bli bekreftet»-knappen på nytt. I så fall bruker du en annen bekreftelsesmetode.
  5. Søk etter bedriftsnavnet ditt og byen du befinner deg i, på Google Søk eller Maps, eller søk etter «min bedrift» på Google Søk. Søkeresultatene kan variere av ulike årsaker. Resultatene du og andre får, kan variere. Finn ut hvordan Google rangerer lokale resultater.
Få hjelp med bekreftelse

Relaterte ressurser

I den neste veiledningen i serien finner du informasjon om hvordan du kan finstemme bedriftsinformasjonen du viser på nettet.

Gå til den neste veiledningen