Palveluun rekisteröityminen ja yrityksen vahvistaminen

Yrityksen vahvistaminen

Hanki vahvistus

Apua todennukseen

Vahvistamalla Yritysprofiilisi voit varmistaa, että Googlen palveluissa näkyvät yritystietosi pitävät paikkansa.

Tämä auttaa myös ehkäisemään sitä, että ulkopuoliset voisivat esiintyä yrityksesi edustajina. Voit muokata Googlen tuotteissa näkyviä yritystietojasi vasta profiilin vahvistamisen jälkeen.

Näin vahvistat yrityksesi:

1. Lisää Yritysprofiili Googleen tai ilmoittaudu profiilin omistajaksi. Lue lisää omistajaksi ilmoittautumisesta.
  2. Kun ilmoittaudut profiilin omistajaksi, sinulle tarjotaan yhtä tai useampaa vahvistustapaa. Käytettävissä olevat tavat vaihtelevat, ja niitä voivat olla esimerkiksi puhelu, tekstiviesti, sähköposti, videotallenne ja videopuhelu. Kun tietosi on julkaistu, näet ne Yritysprofiilissasi. Katso ohjeet erilaisten vahvistustapojen käyttöön.
  3. Valitse vahvistustapa ja seuraa näytöllä olevia ohjeita.
  4. Vahvistettavat tiedot täytyy usein tarkastaa manuaalisesti. Näin voidaan varmistaa, että profiilien tiedot pitävät paikkansa. Tarkastukseen menee enintään seitsemän arkipäivää.
    • Kun tiedot on vahvistettu, saat siitä ilmoituksen.
    • Jos yritystäsi ei voida vahvistaa ensimmäisellä tavalla, "Aloita vahvistus" ‑painike tulee uudelleen näkyviin profiiliisi. Tällöin voit käyttää jotakin toista vahvistustapaa.
  5. Hae yrityksesi nimeä ja kaupunkia Google Hausta tai Mapsista tai kirjoita Google Hakuun "yritykseni". Hakutulokset voivat vaihdella monesta syystä, ja saamasi tulokset voivat poiketa jonkun muun tuloksista. Lue, mihin Googlen paikalliset tulokset perustuvat.
Apua todennukseen

Muita lähteitä

Lue sarjan seuraavasta oppaasta, miten voit parantaa verkossa näkyviä yritystietojasi.

Tutustu seuraavaan oppaaseen