Tilmeld dig, og bekræft din virksomhed

Bekræft din virksomhed

Bliv bekræftet

Få hjælp til verificering

Bekræft din virksomhedsprofil for at sikre, at dine virksomhedsoplysninger er nøjagtige på hele Google.

Ved at bekræfte din virksomhed kan du beskytte dig mod, at andre udgiver sig for at være repræsentant for den. Du skal bekræfte din virksomhed, før du kan redigere dine virksomhedsoplysninger i Google-produkter.

Sådan bekræfter du din virksomhed:

1. Tilføj eller gør krav på din virksomhedsprofil på Google. Få oplysninger om, hvordan du gør krav på din profil.
  2. Når du gør krav på din profil, tilbyder vi dig en eller flere bekræftelsesmetoder. De tilgængelige metoder varierer. Valgmulighederne kan omfatte telefon, sms-besked, mail, videooptagelse, livevideochat m.m. Når dine oplysninger vises online, kan du tjekke dem på din virksomhedsprofil. Du kan finde din profil ved at søge på Få flere oplysninger om, hvordan du bekræfter med hver metode.
  3. Vælg din metode, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Vi er ofte nødt til at gennemgå bekræftelser. Disse manuelle gennemgange medvirker til at bevare integriteten for alle profiler. Det kan tage op til 7 hverdage.
    • Når du bliver bekræftet, får du en notifikation.
    • Hvis vi ikke kan verificere din virksomhed via den først anvendte metode, vises knappen "Bliv verificeret" igen. Du kan så vælge at bruge en anden bekræftelsesmetode.
  5. Søg efter din virksomheds navn og den by, den ligger i, på Google Søgning eller i Maps, eller søg efter "min virksomhed" på Google Søgning. Søgeresultaterne kan variere af mange årsager. Dine resultater kan afvige fra andres. Find ud af, hvordan Google rangerer lokale resultater.
Få hjælp til verificering

Relaterede ressourcer

Læs den næste vejledning i vores serie for at finde ud af, hvordan du forbedrer dine virksomhedsoplysninger online.

Start næste vejledning