Aanmelden en uw bedrijf verifiëren

Uw bedrijf verifiëren

Laat je verifiëren

Hulp bij verificatie

Verifieer uw Bedrijfsprofiel om de nauwkeurigheid van uw bedrijfsinformatie op Google te waarborgen.

Verificatie beschermt u tegen iedereen die zich wil voordoen als een vertegenwoordiger van uw bedrijf. U moet uw bedrijf verifiëren voordat u de bedrijfsinformatie in Google-producten kunt bewerken.

Uw bedrijf verifiëren:

1. Uw bedrijfsprofiel op Google toevoegen of claimen. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt claimen
  2. Als u uw profiel claimt, bieden we u een of meer verificatiemethoden aan. De beschikbare methoden variëren. Opties zijn onder meer telefoon, tekstbericht, e-mail, video-opname en live videochat. Als uw informatie live is, kunt u deze controleren in uw bedrijfsprofiel. Zoek naar Bekijk hoe u via elke methode kunt verifiëren om uw profiel te vinden.
  3. Kies uw methode en volg de stappen op het scherm.
  4. Vaak moeten we verificaties beoordelen. Deze handmatige beoordelingen zorgen ervoor dat de integriteit van alle profielen behouden blijft. Ze kunnen tot 7 werkdagen duren.
    • Als u bent geverifieerd, krijgt u een melding.
    • Als we uw bedrijf niet kunnen verifiëren via de eerst gebruikte methode, krijgt u opnieuw de knop 'Geverifieerd worden' te zien. U kunt een andere verificatiemethode gebruiken.
  5. Zoek uw bedrijfsnaam en -plaats in Google Zoeken of Maps of zoek naar 'mijn bedrijf' in Google Zoeken. Zoekresultaten kunnen om verschillende redenen variëren. Uw resultaten kunnen verschillen van die van anderen. Meer informatie over hoe Google lokale resultaten rangschikt
Hulp bij verificatie

Gerelateerde bronnen

Lees de volgende gids in onze reeks voor meer informatie over hoe u uw bedrijfsinformatie online kunt verbeteren.

De volgende gids bekijken