Registrar-se i verificar l'empresa

Verificar una empresa

Obtén la verificació

Per garantir l'exactitud de la informació de l'empresa a Google, verifica el teu perfil d'empresa.

La verificació ajuda a protegir-te de qualsevol persona que vulgui provar de fer-se passar per representant de la teva empresa. Per poder editar la informació de la teva empresa als productes de Google, l'has de verificar.

Per verificar la teva empresa:

1. Afegeix o reclama el teu perfil d'empresa a Google. Obtén informació sobre com pots reclamar el teu perfil.
  2. Quan reclames el perfil, t'oferim un o diversos mètodes de verificació. Els mètodes disponibles varien. Les opcions inclouen el telèfon, un missatge de text, un correu electrònic, una gravació de vídeo i un xat de vídeo en directe, entre d'altres. Quan la informació s'hagi publicat, podràs consultar-la al teu perfil d'empresa. Per trobar el teu perfil, cerca Obtén informació sobre com pots verificar l'empresa amb cada mètode.
  3. Tria el mètode que vulguis i segueix els passos en pantalla.
  4. Sovint, hem de revisar les verificacions. Aquestes revisions manuals ajuden a mantenir la integritat de tots els perfils. Poden tardar fins a 7 dies laborables.
    • Quan verifiquem la teva empresa, rebràs una notificació.
    • Si no podem verificar la teva empresa mitjançant el primer mètode utilitzat, el botó "Fes la verificació" tornarà a estar disponible. Pots utilitzar un altre mètode de verificació.
  5. Cerca el nom i la ciutat de l'empresa a la Cerca de Google o a Maps, o bé cerca "la meva empresa" a la Cerca de Google. Els resultats de la cerca poden variar per diversos motius, i poden ser diferents dels d'altres persones. Obtén informació sobre com classifica Google els resultats locals.

Recursos relacionats

Per obtenir més informació, llegeix la guia següent de la sèrie per descobrir com pots millorar la informació de la teva empresa en línia.

Inicia la guia següent