Populære tidspunkter, ventetid og besøgsvarighed

Google kan hjælpe kunderne med at planlægge deres besøg i din virksomhed ved at vise forskellige besøgsdata, herunder populære tidspunkter, direkte besøgsoplysninger, ventetid og typisk besøgsvarighed. Disse data vises under dine almindelige virksomhedsoplysninger på Google Maps og Søgning.

Om besøgsdata

Google finder frem til populære tidspunkter, ventetid og besøgsvarighed ved hjælp af samlede og anonymiserede data fra brugere, som har tilvalgt Google Placeringshistorik. Populære tidspunkter, ventetid og besøgsvarighed vises for din virksomhed, hvis den besøges nok af disse brugere. Du kan ikke tilføje disse oplysninger manuelt for din lokation, og de vises kun, hvis Google har tilstrækkelige besøgsdata for din virksomhed.

Besøgsdata kan omfatte:

• Grafen over populære tidspunkter: Denne graf viser, hvor mange besøgende du typisk har på forskellige tidspunkter på dagen. Populære tidspunkter er baseret på den gennemsnitlige popularitet i løbet af de seneste måneder. Populariteten for en bestemt time vises i forhold til det tidspunkt på ugen, hvor virksomheden typisk er allermest populær. På billedet nedenfor er kl. 20-21 om lørdagen et af de mest populære tidspunkter hele ugen for denne virksomhed.
  • Direkte besøgsdata: Disse data viser, hvor mange besøgende du har lige nu. Direkte besøgsdata opdateres i realtid og vises overlejret på grafen over populære tidspunkter. På billedet nedenfor viser den fremhævede del af grafen, hvor mange besøgende du har lige nu i forhold til det sædvanlige aktivitetsniveau.
  • Besøgsvarighed: Disse data viser, hvor meget tid kunderne typisk bruger på stedet. Estimeret besøgsvarighed er baseret på mønstre i kundebesøg i løbet af de seneste uger.
  • Ventetidsestimater: Disse data viser, hvor længe en kunde skal vente, før vedkommende modtager service på forskellige tidspunkter på dagen. Dataene viser også den maksimale ventetid for hver ugedag. Den viste ventetid er baseret på mønstre i kundebesøg i løbet af de seneste uger. Ventetidsestimeringen varierer ud fra forskellige virksomhedstyper. Ventetiden for en restaurant med bordservering afspejler f.eks., hvor længe kunderne venter, før de får anvist et bord.

Live Busyness screenshot