Se nye tiltag i Google My Business

Vil du gerne holde dig opdateret om nye funktioner? I Google My Business har du forskellige muligheder for at blive opdateret om de seneste produktrelaterede nyheder og meddelelser.

Deltag i diskussionen i vores fællesskab

Abonner på vores forum med nyheder og opdateringer i Google My Business Community via RSS. Her kan du give feedback og forslag med hensyn til de funktioner, du bruger mest.

Følg os på de sociale medier

Hold dig opdateret via vores Twitter-feed og vores Facebook-side.

Twitter icon Facebook icon
Twitter Facebook

Sådan kontakter du os

Send en besked via @GoogleMyBiz på Twitter eller et indlæg på vores Facebook-side. Af sikkerhedsmæssige årsager må du ikke dele personlige oplysninger, der kan bruges til at identificere dig (f.eks. mailadresse, adgangskode og telefonnummer), men du er velkommen til at oplyse Google Maps-webadressen for siden for din virksomhed.

Hvis du vil diskutere strategirelaterede emner med andre virksomhedsejere, kan du stille spørgsmål og svare på spørgsmål i Google My Business Community.