Bruk Business Profile API

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Business Profile Application Programming Interface (API) er utformet for utviklere som representerer større bedrifter og tredjeparter med teknisk kompetanse. Utviklere som ønsker å skrive nye programmer for administrering av Bedriftsprofil-data, bør vurdere å registrere seg for Business Profile API.

De kan da bruke Business Profile API til å utvikle programmer som henter informasjon om bedriftsbeliggenhetene sine rett fra Bedriftsprofil-tjeneren. Med slike programmer blir det enklere for kjeder og tredjeparter og administrere store eller komplekse Bedriftsprofil-kontoer.

Slik kan du bruke API-et

Effektiv bruk av Business Profile API krever teknisk innsikt og kjennskap til koding. Med dette API-et kan du administrere mange beliggenheter og blant annet

• endre informasjon om beliggenheter
  • lese og svare på anmeldelser og spørsmål og svar fra kunder
  • oppdatere menydetaljer som bilder, beskrivelser og priser
  • se statistikk for beliggenheter
  • abonnere på pushvarslinger for nye anmeldelser fra kunder
  • opprette og oppdatere innlegg
  • legge til bilder og se bilder og videoer til kunder
  • invitere og fjerne administratorer
  • administrere bedrifter med tjenesteområder
  • bekrefte tredjepartsplattformer
  • finne ut om beliggenheter allerede eksisterer, og om de er gjort krav på
  • opprette brukergrupper og beliggenhetsgrupper