Anmod om fjernelse af kundebilleder

Hvis du konstaterer, at et billede, der er uploadet af en kunde, overtræder Google Maps-politikkerne for billeder, kan du anmode om at få det fjernet. Billedet gennemgås og fjernes muligvis fra din virksomhedsprofil. Det kan tage flere dage, før et billede gennemgås.

Tip! Hvis du støder på indhold på Google, der muligvis overtræder loven, skal du give os besked her. Vi gennemgår materialet omhyggeligt og overvejer, om det skal blokeres eller fjernes, eller om adgangen til det skal begrænses.

Anmod om fjernelse af kundebilleder på din konto

1. Log ind på Google My Business.
  2. Åbn det sted, du vil administrere (hvis du har flere steder).
  3. Klik på Billeder i menuen til venstre.
  4. Klik på Rapportér Rapportér et problem i øverste højre hjørne af det billede, du vil rapportere.

Anmod om fjernelse af kundebilleder i Google Maps

1. Åbn Google Maps
  2. Angiv dit virksomhedsnavn i søgefeltet.
  3. Klik på det billede på din virksomhedsprofil, som du vil rapportere.
  4. Klik på Mere Mere i øverste venstre hjørne og så Rapportér et problem
    • Eller hvis det er muligt i øverste højre hjørne, kan du klikke på Rapportér Rapportér et problem for at rapportere billedet.