Paikallisen yrityksen valokuvien lisääminen

Valokuvien avulla käyttäjät löytävät yrityksesi entistä helpommin Googlen palveluista, kuten hausta ja Mapsista. Valokuvia voivat lisätä paitsi yritykset myös niiden asiakkaat. Lisäämällä valokuvia yrityksestäsi voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi niitä etsiville ihmisille.

Huomaa, että valokuviasi ei voi näyttää Googlessa, ennen kuin olet vahvistanut yrityksesi. Yritykset, joilla on vähintään kymmenen sijaintia, voivat lähettää valokuvia laskentataulukon avulla.

Valokuvien lisääminen

Tietokone
  1. Kirjaudu Google My Businessiin. Jos sinulla on useita sijainteja, klikkaa hallinnoitavan sijainnin Hallinnoi sijaintia ‑vaihtoehtoa.
  2. Valitse valikosta Valokuvat.
  3. Valitse lisättävän valokuvan tyyppi.
  4. Lähetä valokuva tietokoneeltasi tai valitse aiemmin lähettämäsi kuva. Varmista, että kuva noudattaa Googlen sisältösääntöjä ja alla lueteltuja parhaita käytäntöjä.
Mobiililaite
  1. Avaa Google My Business -sovellus.
  2. Kosketa valikkokuvaketta  ja valitse Valokuvat.
  3. Valitse lisättävän valokuvan tyyppi.
  4. Valitse valokuva kameran rullasta tai ota uusi valokuva. Varmista, että kuva noudattaa Googlen sisältösääntöjä ja alla lueteltuja parhaita käytäntöjä.

Tarvitsetko apua valokuvien lisäämiseen brändisivullesi? Noudata näitä ohjeita.

Valokuvatyypit

Yritystietoihin kannattaa lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Profiilikuva: Kun lisäät profiilikuvan, asiakkaiden on helppo tunnistaa yrityksesi Googlessa. Profiilikuvasi näkyy yrityksesi nimen vieressä Google+ -sivullasi. Profiilikuva ei saa olla sama kuin yrityksesi logo, joka lisätään Logo-osioon.
  • Logo: Lisää logo, josta asiakkaat tunnistavat yrityksesi. Neliönmuotoiset logot näkyvät Googlessa parhaiten.
  • Kansikuva: Lisää kansikuva, josta ilmenee sivusi ilme. Kansikuva on suuri kuva, joka näkyy Google+ -sivusi yläosassa. Huomaa, että tämä valokuva rajataan 16:9-kuvasuhteen mukaiseksi.
  • Muut valokuvat: Lisää erilaisia valokuvia, joissa korostetaan yrityksesi ominaisuuksia. Näissä kuvissa kannattaa korostaa ominaisuuksia, joihin asiakkaasi kiinnittävät huomiota ostopäätöksiä tehdessään. Voit lisätä erilaisia valokuvia sen mukaan, millainen yritys on kyseessä. Lisätietoja

Parhaat kuvakäytännöt

Kuvasi pääsevät parhaiten edukseen Googlessa, kun ne ovat seuraavien standardien mukaisia:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt – 5 Mt
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 720 kuvapistettä, leveys 720 kuvapistettä
  • Laatu: Valokuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu. Siinä ei myöskään saa käyttää Photoshop-muokkauksia tai useita suodattimia. Kuvan tulee olla todenmukainen.