Administrer billeder eller videoer på din virksomhedsprofil

Du kan tilføje billeder eller videoer af din butiksfacade, dine produkter eller dine serviceydelser for at færdiggøre din virksomhedsprofil og gøre den mere attraktiv for potentielle kunder.

Dine billeder bliver ikke vist på Google, før du har verificeret din virksomhedsprofil.

Administrer din virksomhed

Krav til billeder og videoer

Når du har valgt de billeder eller videoer, du vil føje til din virksomhedsprofil, skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

Virksomheder med ti eller flere lokationer kan uploade billeder via regneark.

Tip! Det er en god idé at tilføje et billede af din virksomheds facade, så kunderne kan genkende virksomheden, når de vil besøge den.

Retningslinjer for billeder og videoer

Sørg for, at dine billeder og videoer overholder Googles retningslinjer og krav samt Googles indholdspolitik.

Retningslinjer for billeder

Dine billeder ser bedst ud på Google, hvis de opfylder følgende standarder:

• Format: JPG eller PNG.
  • Størrelse: Mellem 10 kB og 5 MB.
  • Anbefalet opløsning: 720 x 720 pixels.
  • Minimumopløsning:  250 x 250 pixels.
  • Kvalitet: Billedet skal være i fokus, veloplyst og ikke være redigeret i større grad eller gøre overdreven brug af filtre. Billedet skal med andre ord repræsentere virkeligheden.

Retningslinjer for videoer

Sørg for, at dine videoer opfylder følgende krav:

• Varighed: Op til 30 sekunder
  • Filstørrelse: Op til 75 MB
  • Opløsning: 720p eller højere

Typer af billeder, du kan tilføje

Du kan føje flere forskellige slags billeder til din virksomhedsprofil:

• Logo: Hjælp dine kunder med at genkende din virksomhed på Google. Hvis der er angivet grundlæggende oplysninger om virksomheden, f.eks. et telefonnummer eller åbningstider, fremhæves logoet på virksomhedsprofilen.
  • Forsidebillede: Vis et forsidebillede, der repræsenterer din virksomhed, øverst på din profil. I nogle tilfælde kan det ikke garanteres, at forsidebilledet er det første billede, der vises for din virksomhed.
  • Virksomhedsbilleder: Tilføj billeder, der fremhæver forskellige egenskaber ved din virksomhed, for at tiltrække kunder og give dem mere information. Få flere oplysninger om virksomhedsbilleder.

Tilføj et billede eller en video med Google Søgning

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Hvis du vil tilføje et billede eller en video, skal du klikke på Billeder og derefter Tilføj billeder.
  3. Vælg dit billede eller din video.
    • Du kan vælge flere billeder eller videoer.

Tip! Du kan finde dine uploadede billeder eller videoer på din virksomhedsprofil.

Tilføj et forsidebillede eller et logo med Google Søgning

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Hvis du vil tilføje et forsidebillede eller et logo, skal du klikke på Billeder og derefter Tilføj et forsidebillede eller et logo.
  3. Vælg dit billede.

Fjern et billede eller en video med Google Søgning

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Klik på Billeder for at fjerne et billede eller en video.
  3. Rul, og vælg det billede eller den video, du vil fjerne.
  4. Klik på Slet Trash.

Tip! Du kan også anmode om at få fjernet billeder, som en kunde har tilføjet. Få oplysninger om, hvordan du fjerner kundebilleder.

Status for upload af billeder og videoer

Når du uploader et billede eller en video, gennemgår vi den for at sikre, at den overholder vores politikker for billeder og videoer. Når du uploader et medie, kan du se nogle af disse statusser:

• Afventer: Mediet er enten i upload- eller behandlingsfasen, eller din profil er i øjeblikket ikke bekræftet. Afventende medier vises ikke til kunder på Google Søgning og i Maps.
  • Ikke godkendt: Mediet er blevet rapporteret og har overtrådt politikker. Da mediet er blevet rapporteret, vises det ikke på Google Søgning eller Maps.
  • Live: Mediet vises for kunder på Søgning og Maps.

Tip! Der kan gå op til 24-48 timer, før dine billeder og videoer vises på din virksomhedsprofil.

Logobilledet mangler

Hvis dit logo ikke vises, skal du sørge for, at du har angivet alle de nødvendige oplysninger på din virksomhedsprofil. Disse oplysninger omfatter:

• Navn
  • Gyldig lokation med en adresse
  • Kategorier
  • Telefonnummer
  • Åbningstider

Hvis det forsidebillede, du vælger, er af dårlig kvalitet, eller hvis det i henhold til andre kilder ikke giver det bedst mulige indtryk af din virksomhed, vælges der muligvis et brugerindsendt billede i stedet.