Føj billeder eller videoer til virksomhedsprofiler

Administrer din virksomhed

Dine billeder vises først på Google, når du bekræfter din virksomhed.

Billedtyper

Du kan føje flere forskellige slags billeder til din virksomhedsprofil:

• Logo: Hjælp dine kunder med at genkende din virksomhed på Google. For virksomheder med grundlæggende oplysninger (telefonnummer, åbningstider osv.) fremhæver virksomhedsprofilen logoet.
  • Forsidebillede: Hav et forsidebillede, der bedst repræsenterer din virksomhed, øverst på profilen. I nogle tilfælde garanterer denne handling ikke, at dit valgte forsidebillede rent faktisk er din virksomheds forsidebillede.
  • Yderligere billeder: Tilføj forskellige billeder for at fremhæve sider af din virksomhed, som kunderne tager med i overvejelserne, når de beslutter, hvad de vil købe. Få flere oplysninger om virksomhedsbilleder.

Tilføj billeder eller videoer

Du kan også tilføje billeder af medarbejdere, produkter og tjenester for at give flere oplysninger om din virksomhed. Det er også en god idé at tilføje et billede af virksomhedens facade, så kunderne kan genkende din virksomhed, når de besøger den.

Når du har valgt de billeder eller videoer, som du vil føje til din Google My Business-virksomhedsprofil, skal du sørge for følgende:

Virksomheder med ti eller flere steder kan uploade billeder via regneark.

Hvis du vil uploade dem til din virksomhedsprofil, skal du følge vejledningen nedenfor.

Tilføj et billede eller en video

1. Log ind på Google My Business. Åbn det sted, som du vil administrere (hvis du har flere steder).
  2. Klik på Billeder i menuen til venstre.
  3. Klik på SendPost øverst til højre.
  4. Vælg den type billede eller video, som du gerne vil tilføje.
  5. Upload billedet eller videoen fra din computer.

Tilføj forsidebillede eller logo

Vælg et tydeligt profilbillede, der vises ud for opslag eller svar på anmeldelser. Følg nedenstående vejledning for at tilføje et forsidebillede eller logo:

1. Log ind på Google My Business. Åbn det sted, som du vil administrere (hvis du har flere steder).
  2. Klik på Billeder i menuen til venstre.
  3. På fanen "Oversigt" kan du:
    • Tilføje et logobillede ved at klikke på Vælg billede på kortet "Logo".
    • Tilføje et forsidebillede ved at klikke på Vælg billede på kortet "Forsidebillede".
    • Ændre et eksisterende logo eller forsidebillede ved at klikke på Rediger Rediger
  4. Vælg den type billede, som du vil tilføje.
  5. Upload billedet fra din computer, eller vælg et billede, som du allerede har uploadet.

Fjern billeder

Du kan fjerne billeder fra din virksomhedsprofil. Følg denne fremgangsmåde for at anmelde brugerbilleder, der overtræder retningslinjerne vedrørende indhold eller loven.

1. Log ind på Google My Business fra en computer, og vælg den virksomhedsprofil, du vil administrere.
  2. Klik på Billeder i menuen.
  3. Klik på det billede, du vil slette.
  4. Klik på papirkurven i øverste højre hjørne Trash. Dette ikon vises kun for de billeder, du har tilføjet.

Retningslinjer for billeder

Dine billeder ser bedst ud på Google, hvis de opfylder følgende standarder:

• Format: JPG eller PNG.
  • Størrelse: Mellem 10 kB og 5 MB.
  • Anbefalet opløsning: 720 x 720 pixels.
  • Minimumopløsning: 720 x 720 pixels.
  • Kvalitet: Billedet skal være i fokus, veloplyst og ikke være redigeret i større grad eller gøre overdreven brug af filtre. Billedet skal med andre ord repræsentere virkeligheden.

Retningslinjer for video

Sørg for, at dine videoer opfylder følgende krav:

• Varighed: Op til 30 sekunder
  • Filstørrelse: Op til 100 MB
  • Opløsning: 720p eller højere