Føj billeder eller videoer til din virksomhedsprofil

Administrer din virksomhed

Dine billeder vises først på Google, når du bekræfter din virksomhed.

Billedtyper

Du kan føje flere forskellige slags billeder til din virksomhedsprofil:

• Logo: Gør det lettere for kunderne at genkende din virksomhed på Google. Hvis der er angivet grundlæggende oplysninger om virksomheden, f.eks. et telefonnummer eller åbningstider, fremhæves logoet på virksomhedsprofilen.
  • Forsidebillede: Vis et forsidebillede, der repræsenterer din virksomhed, øverst på din profil. I nogle tilfælde kan det ikke garanteres, at forsidebilledet er det første billede, der vises for din virksomhed.
  • Yderligere billeder: Tilføj billeder, der fremhæver forskellige egenskaber ved din virksomhed, for at tiltrække kunder og give dem mere information. Få flere oplysninger om virksomhedsbilleder.

Tilføj billeder eller videoer

Du kan tilføje billeder af din butiksfacade, dine produkter eller dine tjenester.

Når du har valgt de billeder eller videoer, som du vil føje til din virksomhedsprofil i Google My Business, skal du sørge for følgende:

Virksomheder med ti eller flere lokationer kan uploade billeder via regneark.

Tip! Det er en god idé at tilføje et billede af din virksomheds facade, så kunderne kan genkende virksomheden, når de vil besøge den.

Tilføj et billede eller en video

1. Log ind på Google My Business på din computer.
    • Åbn den lokation, du vil opdatere (hvis du har flere lokationer).
  2. Klik på Billeder på menuen til venstre.
  3. Klik på Upload Post øverst til højre.
  4. Vælg den type billede eller video, du gerne vil tilføje.
  5. Upload billedet eller videoen fra din computer.

Tilføj et billede eller en video fra Google Søgning

1. Sørg for, at du er logget ind med den konto, som du brugte, da du tilmeldte dig Google My Business.
  2. Find din virksomhedsprofil ved at søge på Google efter det nøjagtige virksomhedsnavn.
    • Klik eventuelt på Se profil for at opdatere din profil.
  3. Klik på Promover efterfulgt af Tilføj billeder.
  4. Vælg et billede, og tilføj det.

Tilføj forsidebillede eller logo

Vælg et relevant profilbillede, der skal vises ud for opslag og svar på anmeldelser.

1. Log ind på Google My Business på din computer.
    • Åbn den lokation, du vil opdatere (hvis du har flere lokationer).
  2. Klik på Billeder på menuen til venstre.
  3. På fanen "Oversigt" kan du gøre følgende:
    • Tilføje et logobillede ved at klikke på Vælg billede på kortet "Logo".
    • Tilføje et forsidebillede ved at klikke på Vælg billede på kortet "Forsidebillede".
    • Ændre et eksisterende logo eller forsidebillede: ved at klikke på Rediger Rediger
  4. Vælg den type billede, du vil tilføje.
  5. Upload billedet fra din computer, eller vælg et billede, du allerede har uploadet.

Fjern billeder

Du kan fjerne billeder fra din virksomhedsprofil. Hvis kundebilleder er i strid med loven eller retningslinjerne for indhold, kan du rapportere dem for at anmode om at få dem fjernet.

1. Log ind på Google My Business på din computer.
    • Åbn den lokation, du vil opdatere (hvis du har flere lokationer).
  2. Klik på Billeder på menuen til venstre.
  3. Klik på det billede, du vil slette.
  4. Klik på Papirkurv Trash øverst til højre.
    • Dette ikon vises kun for billeder, du har tilføjet.

Retningslinjer for billeder

Dine billeder ser bedst ud på Google, hvis de opfylder følgende standarder:

• Format: JPG eller PNG.
  • Størrelse: Mellem 10 kB og 5 MB.
  • Anbefalet opløsning: 720 x 720 pixels.
  • Minimumopløsning:  250 x 250 pixels.
  • Kvalitet: Billedet skal være i fokus, veloplyst og ikke være redigeret i større grad eller gøre overdreven brug af filtre. Billedet skal med andre ord repræsentere virkeligheden.

Retningslinjer for video

Sørg for, at dine videoer opfylder følgende krav:

• Varighed: Op til 30 sekunder
  • Filstørrelse: Op til 75 MB
  • Opløsning: 720p eller højere