Yritysprofiilin kuvien ja videoiden ylläpitäminen

Voit viimeistellä Yritysprofiilisi ja tehdä siitä kiinnostavamman lisäämällä siihen kuvia tai videoita yrityksesi julkisivusta, tuotteista ja palveluista.

Kuvasi näkyvät Googlessa vasta, kun olet todentanut Yritysprofiilisi.

Ylläpidä yrityksesi tietoja

Kuvia ja videoita koskevat vaatimukset

Kun olet valinnut Yritysprofiiliisi lisättävät kuvat tai videot, varmista, että ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

Yritykset, joilla on vähintään 10 toimipaikkaa, voivat ladata kuvia laskentataulukon avulla.

Vinkki: Myös ulkokuva on hyvä lisätä, jotta käyntiä suunnittelevat asiakkaat tunnistavat yrityksesi helpommin.

Valokuviin ja videoihin liittyvät ohjeet

Varmista, että valokuvasi ja videosi ovat Googlen ohjeiden ja vaatimusten mukaisia ja noudattavat Googlen sisältökäytäntöä.

Kuvia koskevat ohjeet

Kuvasi ovat Googlessa parhaimmillaan, kun ne täyttävät seuraavat ehdot:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt–5 Mt
  • Suositusresoluutio: Korkeus 720 pikseliä, leveys 720 pikseliä
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 250 pikseliä, leveys 250 pikseliä
  • Laatu: Kuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu, ja muokkauksia ja suodattimia tulisi käyttää maltilla. Kuvan on siis oltava todenmukainen.

Videoita koskevat ohjeet

Varmista, että videosi täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kesto: Enintään 30 sekuntia
  • Tiedostokoko: Enintään 75 Mt
  • Resoluutio: 720p tai suurempi

Kuvatyypit, joita voit lisätä

Yritysprofiiliin voi lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Logo: Auta asiakkaita tunnistamaan yrityksesi Googlessa. Perustiedot (kuten puhelinnumeron tai aukioloajat) sisältävissä yritysprofiileissa korostetaan yrityksen logoa.
  • Kansikuva: Lisää profiilin yläosaan kansikuva, joka kuvaa parhaiten yrityksesi toimintaa. Tämä ei kuitenkaan takaa, että kuva näkyy aina yrityksesi ensimmäisenä kuvana.
  • Yrityksen kuvat: Lisää erilaisia yrityksesi toiminnasta kertovia kuvia, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja joista on heille hyötyä. Lue lisää yrityksen kuvista.

Kuvan tai videon lisääminen Google Haun avulla

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Aloita kuvan tai videon lisääminen klikkaamalla Kuvat ja sitten Lisää kuvia.
  3. Valitse kuva tai video.
    • Voit valita useita kuvia tai videoita.

Vinkki: Näet ladatut kuvat tai videot Yritysprofiilistasi.

Kansikuvan tai logon lisääminen Google Haun avulla

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Aloita kansikuvan tai logon lisääminen klikkaamalla Kuvat ja sitten Lisää kansikuva tai logo.
  3. Valitse kuva.

Kuvan tai videon poistaminen Google Haun avulla

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Aloita kuvan tai videon poistaminen klikkaamalla Kuvat.
  3. Vieritä haluamasi kuvan tai videon kohdalle ja valitse se.
  4. Klikkaa Poista Trash.

Vinkki: Voit myös pyytää asiakkaan lisäämien kuvien poistamista. Lue, miten voit poistaa asiakkaiden kuvia.

Kuvien ja videoiden latauksen tila

Kun olet ladannut kuvan tai videon, tarkastamme, että se on kuvia ja videoita koskevien käytäntöjemme mukainen. Lataamallasi mediasisällöllä voi olla jokin seuraavista tiloista:

• Odottaa: Mediasisältö on joko lataus- tai käsittelyvaiheessa, tai profiilisi ei tällä hetkellä ole todennettu. Odotustilassa oleva mediasisältö ei näy asiakkaille Google Haussa tai Mapsissa.
  • Ei hyväksytty: Mediasisällöstä on tehty ilmoitus, ja sen on todettu rikkovan käytäntöjä. Koska mediasisällöstä on tehty ilmoitus, se ei näy Google Haussa tai Mapsissa.
  • Julkaistu: Mediasisältö näkyy asiakkaille Haussa ja Mapsissa.

Vinkki: Kuvat ja videot näkyvät Yritysprofiilissasi 24–48 tunnin kuluessa.

Logokuva puuttuu

Jos logokuvasi ei tule näkyviin, varmista, että olet lisännyt Yritysprofiiliisi kaikki tarvittavat tiedot. Sinun on lisättävä

• nimi
  • hyväksyttävä sijainti ja katuosoite
  • toimialat
  • puhelinnumero
  • aukioloajat.

Jos valitsemasi kansikuva on heikkolaatuinen tai se ei muiden lähteiden mukaan ole paras kuva edustamaan yritystäsi, voit käyttää sen tilalla käyttäjän lähettämää kuvaa.

Muita lähteitä