Typer af virksomhedsoversigter på Google Maps

Du kan se tre typer korte virksomhedsoversigter på Google Maps: Virksomhedsbeskrivelser, redaktionelle opsummeringer og uddrag af anmeldelser.

Virksomhedsbeskrivelser

Sælgere kan redigere deres virksomhedsbeskrivelser, der vises i Maps. Nogle af de oplysninger, som en sælger kan føje til deres virksomhedsbeskrivelse er: Hvad de tilbyder, hvad der gør virksomheden til noget særligt, virksomhedens historie eller andre ting, som de ønsker, at kunderne får at vide.

Virksomhedsbeskrivelser fokuserer primært på oplysninger om din virksomhed i stedet for oplysninger om promoveringer, priser eller salg.

Redaktionelle opsummeringerEditorial summaries

I modsætning til virksomhedsbeskrivelser kan redaktionelle opsummeringer ikke redigeres. Vores tekstforfattere udarbejder disse korte beskrivelser, som giver dig et hurtigt indtryk af en populær virksomhed. Disse opsummeringer består af korte udtryk eller små sætninger, som du ofte kan se, når du klikker på virksomheden på Maps. Du kan se et eksempel på kortet ovenfor: "Southwestern fare in a modern setting" (Mad fra det sydvestlige USA i moderne omgivelser).

Redaktionelle opsummeringer vises på kortet eller sammen med anmeldelser og bedømmelser, som f.eks. i afsnittet med "oversigt over anmeldelser".

Uddrag af anmeldelser

Review snippets

Uddrag af anmeldelser er citater fra Google-brugere, der udvælges af en algoritme på baggrund af de nøgleord, som oftest nævnes af anmeldere.

De mest almindelige ord og udtryk, der er forbindes med en virksomhed, er fremhævet med fed skrift. Under det enkelte uddrag kan du se, hvor mange andre brugere der har nævnt disse termer i deres anmeldelser.

Stedtype [eksperimentel]

Potentielle kunder kan med Place Topics se din virksomheds hovedtemaer ud fra anmeldelser af din virksomhed.

Alle virksomheder med en tilstrækkelig mængde gode anmeldelser kan drage fordel af Place Topics.
Bemærk: Google kan ikke oprette Place Topics efter behov, hvis din virksomhed ikke har dem.

Sådan fungerer det

Place Topics bruger data fra dine anmeldelser til at angive kortfattede oplysninger om og søgeord for det, som kunder fremhæver om din virksomhed.

Topics (emner) oprettes kun, når du har en tilstrækkelig mængde kundeanmeldelser knyttet til din virksomhed. Det er ikke nødvendigt for virksomhedsejere at administrere denne funktion, da Place Topics er baseret på kundeanmeldelser. Vær opmærksom på følgende:

• Hvis emnet af en eller anden grund er krænkende, bør virksomhedsejere rapportere anmeldelserne, da de også vil blive betragtet som krænkende.
  • Brugere kan stadig åbne en virksomhedsprofil for en bestemt virksomhed og gennemgå alle anmeldelser.
  • Brugere kan filtrere anmeldelser ud fra Place Topics ved at klikke på forskellige emner.

Uddrag af hotelanmeldelser

Nogle hoteller har oversigter over anmeldelser, der er givet med licens fra TrustYou, som er en tredjepart. TrustYou udarbejder oversigter over anmeldelser og samler pointbedømmelser ved hjælp af anmeldelser fra hele internettet.

På en computer viser en samlet sektion for hotelanmeldelser på Google Maps anmeldelser fra både Google-brugere og tredjepartsleverandører. Med en konsolideret liste over anmeldelser kan brugerne træffe bedre informerede beslutninger om hoteller direkte på Maps.

Alle hoteller, der arbejder med en af tredjepartsleverandørerne, er berettiget til at blive vist i den samlede sektion for hotelanmeldelser. En Google My Business-konto er ikke påkrævet.

Bemærk! Vi kan ikke give en komplet liste over kvalificerede tredjepartsleverandører.

Rapportér forkerte virksomhedsoversigter

Google forsøger at vise korrekte og opdaterede korte oversigter over virksomheder. Vi fjerner ikke oversigter, fordi de er uklare eller negative. Vi fjerner kun følgende:

• Nøgleord og uddrag af anmeldelser, der er blevet knyttet til et forkert sted.
  • Redaktionelle opsummeringer, der indeholder beskrivelser af ydelser, som virksomheden ikke tilbyder.

Hvis du vil rapportere en beskrivelse, som du mener tilhører en af disse kategorier, skal du kontakte os, så sender vi den til gennemgang.

Få flere oplysninger om politikker for lokale anmeldelser.