Tipus de resums d'empresa a Google Maps

A Google Maps, pots trobar tres tipus de resums d'empresa breus: les descripcions d'empresa, els resums editorials i els fragments de ressenyes de clients.

Descripcions d'empresa

Les descripcions d'empresa se centren principalment a oferir dades sobre l'empresa en comptes de detalls sobre promocions, preus o rebaixes.

Les empreses poden editar les seves descripcions que es mostren a Maps. Pots afegir tots els detalls que vulguis que els clients sàpiguen, com ara:

• El que ofereixes.
  • Què diferencia la teva empresa de les altres.
  • La teva història.

Resums editorialsEditorial summaries

Per proporcionar una instantània d'una empresa popular, els nostres escriptors compilen resums editorials. Aquests resums són frases o oracions (com l'exemple al mapa anterior: "Menjar del sud-oest dels Estats Units en un ambient modern") que pots veure en fer clic a l'empresa a Maps.

Els resums editorials es mostren al mapa o al costat de la informació de les ressenyes i puntuacions, com ara a la secció "Resum de ressenyes".

Important: a diferència de les descripcions d'empresa, els resums editorials no es poden editar.

Fragments de ressenyes de clients

Moltes ressenyes de clients diferents poden incloure paraules clau, frases i informació similars. Les dades d'aquestes ressenyes es poden utilitzar per destacar aspectes determinats de la teva empresa a través de la funció Temes del lloc o de fragments de ressenyes.

Temes del lloc

Els clients potencials poden veure quins són els temes principals de la teva empresa mitjançant la funció Temes del lloc. Aquests temes principals es generen a partir de les ressenyes que rep la teva empresa.

Totes les empreses amb una quantitat suficient de ressenyes de qualitat poden treure partit de la funció Temes del lloc.

Important: si la teva empresa no té temes del lloc, no pots sol·licitar a Google que en creï.

Com funciona

La funció Temes del lloc utilitza dades de les ressenyes sobre la teva empresa per proporcionar informació concisa i paraules clau sobre el que els clients destaquen. Els temes només es creen si l'empresa té prou ressenyes de clients.

Els propietaris d'empresa no han de gestionar els temes del lloc perquè aquests temes es basen en les ressenyes dels clients. Per treure el màxim profit de la funció Temes del lloc, s'han de tenir en compte els aspectes següents:

• Les ressenyes abusives poden crear temes abusius. Si un tema resulta abusiu per alguna raó, els propietaris de l'empresa han de marcar les ressenyes.
  • Els usuaris encara poden obrir el perfil d'una empresa en particular i consultar-ne totes les ressenyes.
  • Per filtrar les ressenyes segons els temes del lloc, els usuaris poden fer clic als diferents temes.
  • És possible que el tema del lloc mostri una opinió predominant basada en l'opinió de ressenyes subjacents.
Fragments de ressenyes

Review snippets

Els fragments de ressenyes mostren les paraules clau més esmentades a les ressenyes dels usuaris de Google. Aquests fragments se seleccionen amb un algoritme.

Pots trobar en negreta les paraules i frases més habituals associades a una empresa. A cada fragment, trobaràs el nombre d'altres usuaris que han esmentat aquests termes a les seves ressenyes.

Si la teva empresa té temes del lloc, és possible que es facin servir per crear alguns dels fragments de ressenyes. En aquests casos, pots seleccionar un fragment perquè et dirigeixi a totes les ressenyes relacionades amb el tema corresponent. Algunes empreses poden mostrar fragments de ressenya diferents en funció del dispositiu, la plataforma, l'idioma o la ubicació en què s'accedeix.

Fragments de ressenyes d'hotels

Alguns hotels tenen resums de ressenyes sota la llicència de TrustYou. TrustYou és un tercer que crea resums de ressenyes i suma les puntuacions a partir de ressenyes de tot el web.

Hotel review snippets

La secció de ressenyes d'hotels unificades a Google Maps a l'ordinador mostra ressenyes tant d'usuaris de Google com de proveïdors externs. Amb una llista consolidada de ressenyes, els usuaris poden prendre decisions més fonamentades sobre els hotels directament des de Maps.

Tots els hotels que treballen amb un dels proveïdors externs són aptes per mostrar-se a la secció ressenyes d'hotels unificades. No cal tenir un perfil d'empresa a Google.

Important: no podem proporcionar una llista completa de tots els proveïdors externs aptes.

Informar de resums d'empresa incorrectes

Google s'esforça per proporcionar resums correctes, actualitzats i breus de les empreses. No suprimim els resums que són negatius o poc clars; només suprimim el contingut següent:

• paraules clau i fragments de ressenyes que s'hagin associat a un lloc que no hi estigui relacionat
  • resums editorials que descriuen serveis que l'empresa no ofereix

Si vols informar d'una descripció que creus que coincideix amb un dels casos anteriors o amb tots dos, posa't en contacte amb nosaltres perquè puguem revisar-la.

Obtén més informació sobre les polítiques de ressenyes locals.