Een groep van bedrijfslocaties maken

Met een groep van bedrijfslocaties kunt u het beheer van locaties delen met meerdere gebruikers.

U kunt een afzonderlijk profiel beheren op Zoeken en Maps. Als u meerdere profielen bulksgewijs wilt beheren, kunt u Bedrijfsprofielmanager gebruiken. Als u nog een profiel wilt toevoegen, selecteert u op Google Zoeken het menu met 3 stippen en dan Nieuw bedrijfsprofiel toevoegen.

Zo maakt u een groep van bedrijfslocaties:

1. Log op uw computer in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Als u 2 of meer locaties heeft, klikt u rechtsboven op de pagina op de knop Groep van bedrijfslocaties maken.
    • Tip:  Als u deze knop niet kunt vinden, klikt u linksboven op het menu met 3 streepjes Three dash menu en klikt u daarna op Add Business Account Icon Zakelijk account maken.
  3. Geef een naam op voor de groep van bedrijfslocaties/het zakelijke account en klik op Klaar.

Volgende stap: