Opprett beliggenhetsgrupper

Med en beliggenhetsgruppe kan du dele administreringen av beliggenheter med flere brukere.

Du kan administrere enkeltprofiler fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil. Hvis du vil legge til en ny profil, må du velge menyen med tre prikker på Google Søk og så Legg til en ny bedriftsprofil

Sånn oppretter du beliggenhetsgrupper:

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil på datamaskinen.
  2. Hvis du har to eller flere beliggenheter, klikker du på Opprett en beliggenhetsgruppe øverst til høyre på siden.
    • Tips: Hvis du ikke ser denne knappen, kan du klikke på menyen med tre streker Three dash menu øverst til venstre og deretter på Add Business Account Icon Opprett en bedriftskonto.
  3. Gi beliggenhetsgruppen eller bedriftskontoen et navn, og klikk på Ferdig.

Neste trinn: