Retningslinjer for bilder i masseadministrerte beliggenheter

Når du legger til bilder i beliggenheten din via et regneark, må du være oppmerksom på disse retningslinjene:

• Bildene må ha et av disse formatene: JPG, PNG, TIFF eller BMP.
  • Alle bilder må være mindre enn 5 MB.
  • Vi anbefaler at du legger til bilder som er større enn 720 x 720 og mindre enn 3000 x 3000 piksler.
  • Den lengste dimensjonen (siden) i bildet må ikke være mer enn dobbelt så lang som den korte. Bilder i liggende format gjør seg bedre i Google-produkter enn bilder i stående format.
  • Hver beliggenhet kan ikke ha flere enn 25 ekstra bilder.
  • Bildet skal være i fokus og godt opplyst, og du må unngå overdreven bruk av filtre og etterbehandling i redigeringsprogrammer. Bildet skal representere faktiske forhold.

Hvis bildene dine ikke overholder disse standardene, kan vi kanskje ikke vise dem i Google-produkter.

Foretrukket bilde

Det foretrukne bildet ditt er det du vil at først skal vises til brukerne på Maps og i søkeresultatene. Du kan angi hvilket bilde som skal være foretrukket, ved å skrive inn «Logo» eller «Forside» i «Foretrukket bilde»-kolonnen i regnearket ditt. Hvis du ikke oppgir noe der, blir logoen brukt for den aktuelle beliggenheten.

Logoer

Når du viser logoen din sammen med de andre bildene tilknyttet beliggenheten din, blir det enklere for kundene å gjenkjenne både særpreget ved og identiteten til bedriften din. Du kan i tillegget få formidlet bedriftens historie.

Rangering av bilder

Vi bruker en rekke ulike signaler til å rangere disse bildene, deriblant bildets størrelse, kvalitet og innhold, og det er slik vi kan vise brukerne de aller mest nyttige bildene av den aktuelle bedriften. Vi gjør vårt ytterste for å plassere de beste bedriftsbildene først. Faktorer som tas hensyn til i rangeringsalgoritmene inkluderer:

• Oppløsning: Er bildet stort nok?
  • Høyde/bredde-forhold: Er det for bredt eller for høyt?
  • Fokus: Er bildet uskarpt?
  • Kontrast: Er bildet matt eller sprakende?
  • Kilde: Kommer bildet fra bedriftseieren eller en tredjepart?

Bilder som kommer fra bekreftede bedriftseiere blir ofte, men ikke alltid, rangert høyere enn bilder fra tredjeparter.