Useiden valokuvien lähettämistä koskevat säännöt

Kun lisäät valokuvaa sijaintiisi laskentataulukon avulla, muista seuraavat asiat:

• Valokuvien on oltava jossakin seuraavista muodoista: JPG, PNG, TIFF tai BMP.
  • Yksittäisen valokuvan koko saa olla enintään 5 Mt.
  • Suosittelemme, että lataat valokuvia, joiden koko on vähintään 720 x 720 pikseliä ja enintään 3 000 x 3 000 pikseliä.
  • Valokuvan pidemmät sivut saavat olla enintään kaksi kertaa lyhyempien sivujen mittaisia. Vaakasuuntaiset valokuvat näyttävät Googlen tuotteissa paremmilta kuin pystysuuntaiset valokuvat.
  • Yhdelle sijainnille voi lisätä enintään 25 lisäkuvaa.
  • Valokuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu. Siinä ei myöskään saa käyttää Photoshop-muokkauksia tai useita suodattimia. Kuvan tulee olla todenmukainen.

Jos valokuvasi eivät ole näiden sääntöjen mukaisia, niitä ei välttämättä voida näyttää Googlen tuotteissa.

Ensisijainen valokuva

Ensisijainen valokuva on valokuva, jonka haluat näkyvän käyttäjille ensimmäisenä Mapsissa ja hakutuloksissa. Voit määrittää ensisijaisen valokuvasi kirjoittamalla laskentataulukon Ensisijainen valokuva ‑sarakkeeseen Logo tai Kansikuva. Jos jätät jonkin sijainnin Ensisijainen valokuva ‑kentän tyhjäksi, ensisijaisena valokuvana käytetään logoasi.

Logot

Logo voi auttaa kertomaan yrityksesi tarinaa. Kun logo näkyy muiden sijaintiisi liittyvien kuvien rinnalla, asiakkaiden on helpompi tunnistaa siitä yrityksesi.

Valokuvien luokittelu

Asetamme valokuvat järjestykseen eri tekijöiden (kuten kuvan koon, laadun ja sisällön) perusteella, jotta voimme näyttää käyttäjille hyödyllisimmät kuvat yrityksestä. Pyrimme lisäämään parhaimmat kuvat yrityksestä ensimmäisiksi. Luokittelualgoritmi ottaa huomioon esimerkiksi seuraavat tekijät:

• Resoluutio: onko kuva riittävän iso?
  • Kuvasuhde: onko kuva liian leveä tai korkea?
  • Tarkennus: onko kuva epätarkka?
  • Kontrasti: onko kuva haalea vai värikäs?
  • Lähde: onko kuva yrityksen omistajan vai kolmannen osapuolen?

Vahvistettujen yrityksen omistajien valokuvat sijoittuvat yleensä, mutta eivät aina, korkeammalle kuin kolmansien osapuolten valokuvat.