Directrius de fotos per a ubicacions massives

Quan afegeixis una foto a la teva ubicació mitjançant un full de càlcul, tingues en compte les directrius següents:

• Les fotos han de tenir un d'aquests formats: JPG, PNG, TIFF o BMP.
  • La mida màxima de cada foto ha de ser inferior a 5 MB.
  • Et recomanem que afegeixis fotos amb una mida superior a 720 x 720 píxels i inferior a 3000 x 3000 píxels.
  • La dimensió més llarga de la foto no ha de ser superior al doble de la dimensió més curta. Als productes de Google, les fotos en vertical funcionen millor que les fotos en horitzontal.
  • Cada ubicació pot tenir 25 fotos addicionals com a màxim.
  • La foto ha d'estar ben enfocada i ben il·luminada, no pot estar retocada amb Photoshop i no es pot abusar dels filtres. La imatge ha de representar la realitat.

Si les fotos no s'ajusten a aquestes normes, és possible que no puguem publicar-les als productes de Google.

Foto preferida

La foto preferida és la foto que vols que vegin primer els usuaris als resultats de la cerca i de Maps. Per definir la foto que vols que es publiqui com a foto preferida, introdueix “Logotip” o “Portada” a la columna “Foto preferida” del full de càlcul. Si deixes aquesta cel·la en blanc per a alguna ubicació, es farà servir el logotip.

Logotips

El logotip pot ajudar els clients a identificar la imatge del teu negoci si es mostra juntament amb altres fotos associades a la teva ubicació, i també pot ajudar-te a explicar la història del negoci.

Classificació de les fotos

Utilitzem diversos senyals diferents per classificar aquestes fotos, com ara la mida, la qualitat i el contingut de la foto, a fi de mostrar als usuaris les imatges més útils d'una empresa. Mirem de prioritzar les millors fotos d'una empresa. Aquí tens alguns dels factors que es tenen en compte a l'algoritme de classificació:

• Resolució: la imatge és prou gran?
  • Proporció: és massa ampla o massa alta?
  • Enfocament: la imatge està desenfocada?
  • Contrast: la imatge és apagada o animada?
  • Font: la imatge prové del propietari de l'empresa o d'una tercera persona?

Sovint, però no sempre, les fotos penjades pels propietaris verificats de l'empresa obtenen una classificació més alta que les fotos de terceres persones.