Hitta betyg för lokala platser och företag

Följande information om lokala platser och företag finns i Google Sök och Maps:
  • Betyg
  • Bästa recensionerna
  • Totalt antal recensioner

Betyg kan vara allt från en stjärna till fem stjärnor. Fem är bäst.

Så här beräknas betyg

Betyget är genomsnittet av alla betyg som publiceras på Google för platsen eller företaget.

Viktigt! När någon lämnar en ny recension kan det ta upp till två veckor innan betyget uppdateras.

Så här använder vi recensioner från andra webbplatser

I vissa fall kan användarrecensioner från andra platser med lokala recensioner visas i företagsprofiler. Dessa recensioner genereras automatiskt från information som Google samlar in från webben.

Kontakta den ursprungliga webbplatsen om du har frågor om recensioner från andra webbplatser. Läs om hur du får fler recensioner på Google.