Overfør hovedeierskapet av beliggenhetsgrupper

Du kan overføre hovedeierskapet av en bedriftsgruppe til en av kontoeierne eller -administratorene. Hvis du er den eneste brukeren knyttet til bedriftsgruppen, kan du legge til flere eiere og administratorer.

Du kan administrere enkeltprofiler fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil. Hvis du vil legge til en ny profil, må du velge menyen med tre prikker på Google Søk og så Legg til en ny bedriftsprofil

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil.
  2. Velg bedriftsgruppen du vil administrere, øverst til venstre.
  3. Klikk på Gruppeinnstillinger og så Administrer brukere.
  4. Velg den nye rollen til eieren eller administratoren fra rullegardinmenyen ved siden av navnet på denne personen.