Het hoofdeigendom van een groep van bedrijfslocaties overdragen

U kunt het hoofdeigendom van een groep van bedrijfslocaties overdragen aan een van de eigenaren of beheerders van het account. Als u de enige gebruiker bent die aan de groep van bedrijfslocaties is gekoppeld, kunt u aanvullende eigenaren en beheerders toevoegen.

U kunt een afzonderlijk profiel beheren op Zoeken en Maps. Als u meerdere profielen bulksgewijs wilt beheren, kunt u Bedrijfsprofielmanager gebruiken. Als u nog een profiel wilt toevoegen, selecteert u op Google Zoeken het menu met 3 stippen en dan Nieuw bedrijfsprofiel toevoegen.

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Kies linksboven de bedrijfsgroep die u wilt beheren.
  3. Klik op Groepsinstellingen en dan Gebruikers beheren.
  4. Selecteer de nieuwe rol naast de eigenaar of beheerder in het dropdownmenu.