Toimipaikkaryhmän ensisijaisen omistajuuden siirtäminen

Voit siirtää toimipaikkaryhmän ensisijaisen omistajuuden jollekin tilin omistajista tai ylläpitäjistä. Jos olet ainoa kyseisessä ryhmässä, voit lisätä muita omistajia tai ylläpitäjiä.

Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta ryhmä, jota haluat ylläpitää.
  3. Valitse Ryhmän asetukset ja sitten Hallinnoi käyttäjiä.
  4. Valitse omistajan tai ylläpitäjän vieressä olevasta avattavasta valikosta uusi rooli.