Overfør det primære ejerskab af en virksomhedsgruppe

Du kan overføre det primære ejerskab af en virksomhedsgruppe til en af kontoens ejere eller administratorer. Hvis du er den eneste bruger, der er knyttet til virksomhedsgruppen, kan du tilføje flere ejere og administratorer.

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

1. Log ind på Profiladministrator.
  2. Vælg den virksomhedsgruppe, du vil administrere, øverst til venstre.
  3. Klik på Gruppeindstillinger og derefter Administrer brugere.
  4. Vælg den nye rolle på rullemenuen ud for ejeren eller administratoren.